Alle jeugdteams Sliedrecht Sport bekeren door

SLIEDRECHT – Het was zaterdag 21 december 2019 Bekerdag voor de volleyballers in Regio Zuid. De vier jeugdteams van Sliedrecht Sport die in actie kwamen, wisten alle sets winnend af te sluiten en zijn dus allemaal door naar de halve finales. Sliedrecht Sport Heren3, het enige seniorenteam in de Beker, eindigde helaas op de tweede plaats in de poule. Voor hen houdt het Bekertoernooi op.

Op de foto de Meisjes B-selectie, bestaande uit een mix van Sliedrecht Sport Meisjes B1, A1 en Dames 3, na hun overwinningen in Capelle a/d IJssel. (Foto Sliedrecht Sport)

De jongens namen het op tegen streekgenoten. Jongens B won met 3-0 van Next Volley. Dezelfde cijfers prijkten op het scorebord bij Jongens A, maar zij speelde tegen WIK uit Groot-Ammers. Jongens C was in de vorige ronde al uit het toernooi gekegeld. Bij de meiden had Meisjes A een bye, omdat Next zich teruggetrokken had. Meisjes B en C kweten zich prima van hun taak. De jongste meiden rolden Voleco en Next op met twee keer 2-0. De B-meiden deden hetzelfde met Voltena en VCN. De halve finales worden op 29 februari gespeeld in onze eigen De Basis. Heren 3 nam het in Capelle a/d IJssel op tegen Ledub uit Budel en Symmachia uit Roosendaal. De eerstgenoemde wedstrijd werd een glorieuze overwinning met 2-0, de laatstgenoemde ging echter verloren, waardoor de Roosendalers door zijn en wij helaas niet, bericht Sliedrecht Sport.