Alies Styling & Decoratie voor vastgoedstyling nieuw in Sliedrecht

SLIEDRECHT – Alies Hansum is haar eigen bureau Alies Styling & Decoratie voor vastgoedstyling gestart in Sliedrecht. Ze heeft haar opleiding succesvol afgerond bij het erkende “House of KIKI “(o.a. bekend van het RTL-programma Uitstel van executie) en is aangesloten bij het Centraal Netwerk voor Vastgoedstylisten (CNVV).

Alies Hansum weet uit ervaring dat vastgoedstyling ook wel verkoopstyling wordt genoemd. Haar doel is om mensen te helpen, met het sneller verkopen van hun woning tegen de hoogst mogelijke prijs. Ze past de ‘hands-on’-aanpak toe. Dit betekent dat de klant na een gratis en vrijblijvend intakegesprek, een afspraak kan maken voor de vastgoedstyling. Daarbij wordt niet gewerkt met dure tijdrovende diagnose rapporten, maar gaan de handen gelijk uit de mouwen. (Foto Alies Styling & Decoratie Vastgoedstyling)

Eerste blik bepalend
Het lijkt misschien gek om te investeren in een woning waar je toch weg gaat, maar gelukkig beseffen steeds meer mensen zich dat een gestileerde woning juist geld oplevert en hoe belangrijk het is, om er met je woning tussen het enorme aanbod, goed uit te springen op sites als Funda. “Hier in Sliedrecht staan er bijvoorbeeld al gemiddeld 120 woningen te koop”, vertelt Alies Hansum, “Wanneer de woning in de verkoop komt zijn de eerste zes weken het belangrijkst om potentiele kopers nieuwsgierig te maken. Dit is de allereerste indruk die je met je woning kan maken en daarvoor is een juiste woning presentatie, die een zo breed mogelijke doelgroep aanspreekt, ontzettend belangrijk. Via het internet bepaalt de potentiële koper al of het huis de moeite waard is om verder te bekijken en of er wel of geen afspraak voor een bezichtiging wordt gemaakt.” Hansum geeft aan dat de eerste blik op de foto’s van een te koop staande woning in dit stadium voor 95% bepalend is.

Klein budget, groot resultaat
Ook voor huizenverkopers die hun woning al langere tijd, zonder resultaat in de verkoop hebben staan is er hoop. Uit onderzoek blijkt dat 70% van de woningen die langer dan 6 maanden te koop staan, gemiddeld binnen drie maanden worden verkocht. Dit na restyling en plaatsen van goede en professionele foto’s. Onterecht wordt volgens Hansum vaak gedacht dat vastgoedstyling erg duur is, maar waar nu vaak voor gekozen wordt voor het verlagen van de vraagprijs (met stappen van € 5000,– of € 10.000,–) beginnen de prijzen voor vastgoedstyling al vanaf € 600,–. Dit is nog geen kwart procent van de gemiddelde vraagprijs van een woning in Nederland. Met haar gevoel voor styling en interieur, creativiteit, klantgerichtheid en haar ervaring om met een relatief  klein budget een groot resultaat te bereiken start ze vol vertrouwen haar bedrijf. Juist in deze tijd! Waar alles op dit moment op zijn kop staat door COVID-19. Zij houdt rekening met alle maatregelen die genomen worden aangaande COVID-19. Naast vastgoedstyling kan Alies Hansum Styling & Decoratie ook zorgen voor het inrichten van leegstaande  woningen en modelwoningen, middels het House of KIKI meubelverhuurbedrijf. Ze laat zich graag inspireren door uw huis en verkoopplannen, maar is ook graag de partner van een makelaar. Alies Hansum is per e-mail bereikbaar: [email protected] 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld