Albert Heijn Sliedrecht reikt cheques uit aan United by Music

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Een totaalbedrag van € 897,30 is donderdagmiddag 10 juni 2021 uitgereikt door supermarkt Albert Heijn Sliedrecht ter ondersteuning aan United by Music. Er waren twee cheques. Een bedrag € 397,30 van ingeleverde statiegeldbonnetjes en een aanvullende cheque van € 500,– van Albert Heijn Sliedrecht. De uitreiking was bij de ingang van de supermarkt aan het Burgemeester Winklerplein.

Hier worden de cheques uitgereikt door Suzan Pranger (Albert Heijn Sliedrecht) rechts op de foto aan Margareth Margareth Nathalia-Kamermans (United by Music). Verder staat op de foto uiterst link gitarist Samuël van de band. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Het geld wordt gebruikt voor de aanschaf van kleding, het aankopen van schoenen en voor de op stapel staande (benefiet)shows. Vorig jaar gingen de concerten van United by Music niet door vanwege de coronapandemie, maar nu zijn ze weer plannen aan het maken. Albert Heijn Sliedrecht geeft hen graag een steuntje in de rug bij de voorbereidingen.

Uitgesteld jubileum
In 2022 viert United by Music het uitgestelde jubileum. In 2020 bestonden ze vijftien jaar. Het bestuur van United by Music heeft besloten het jubileum pas dán te gaan vieren. Margareth Nathalia-Kamermans: “Het wordt een bijzondere editie bij partycentrum De Lockhorst. In een spiegeltent genaamd Fortuna wordt het een spektakel. Een maand lang zal deze enorme tent naast het terrein van partycentrum komen te staan.”

Tekst gaat verder onder video.

In samenwerking met partycentrum De Lockhorst wordt het diner verzorgd. Op 5, 6 en 7 oktober 2022 komen er drie exclusieve GALA-Dinnershows tussen 18.00 -22.30 uur. “Partycentrum De Lockhorst (Elco Catering) gaat een overheerlijk 5-gangen diner verzorgen. De tafelverkoop begint 1 juli 2021. Margareth Nathalia-Kamermans: “Het wordt een avond met nationale en internationale artiesten. Het moet een groot feest worden en het 15-jarig bestaan zal uitbundig worden gevierd.”

1 gedachte over “Albert Heijn Sliedrecht reikt cheques uit aan United by Music”

  1. Is dat alles Albert heijn kan toch wel iets meer betalen voor dit goede doel

Plaats een reactie

*=Verplicht veld