Agenten delen weer reeks bekeuringen uit op eenrichtingsdeel Rijnstraat

SLIEDRECHT – De politie stelde zaterdag 21 januari 2022 vast dat het eenrichtingsverkeer op een gedeelte van de Rijnstraat richting Deltalaan opnieuw massaal is genegeerd. De auto’s stonden zaterdag in de rij om op de bon te worden gezet.

Over het deel eenrichtingsverkeer schrijft de politie op sociale media: “Dit is duidelijk met meerdere borden aangegeven. Meerdere bestuurders zijn vandaag al op de bon geslingerd.” (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tien dagen geleden zijn ook meerdere bestuurders bekeurd.

5 gedachten over “Agenten delen weer reeks bekeuringen uit op eenrichtingsdeel Rijnstraat”

  1. Ik heb de bekeuring binnen van 10 dagen geleden 139,95 uit de Christiaan Huygensstraat.
    Ik heb bezwaar aangetekend stond om 6 uur ’s ochtends geparkeerd met me neus naar het Burgemeester Winklerplein en om 8 uur hangen ze er een eenrichtingsbord op, zodat je alleen nog maar vanaf het BW-plein mag in rijden. Ik weet dit niet en word aan het einde van de Christiaan Huijgensstraat staande gehouden. Belachelijk dit! Er stonden in de straat vijftien auto’s met hun neus naar het BW-plein toe. Die mensen wonen daar en zijn de avond ervoor er in gereden, toen het nog mocht. Moeten ze dan achteruit de straat uit rijden en achteruit de Thorbeckelaan op? Keren is niet gevaarlijk, toch (ze kunnen nog geeneens vooruit de straat in rijden zonder ongeluk, laat staan achteruit, maar wordt vervolgd.

  2. Mocht eens tijd worden dat ze dat ze daar bekeuringen gingen uitdelen. Het lijkt wel of mensen hun rijbewijs uit de Telegraaf hebben geknipt en de verkeersregels dus niet kennen.

  3. De politie mag dat doen, als het maar niet met hun privéauto is. Dus met een politiewagen of burger-politiewagen is het toegestaan, met of zonder zwaailicht. De politie mag gebruik maken van een zogeheten ‘geslotenverklaring’, een uitzondering op de regels en verkeerstekens van het RVV. Niet alle meldingen zijn logischerwijs spoedmeldingen (zogeheten prio 1), maar waarbij wel wordt van de agenten verwacht dat ze doorrijden. Dan kan een geslotenverklaring negeren dus nodig zijn, laat de politie onze redactie weten.

  4. Hypocriete pluten! Ze rijden zelf aan het begin van hun diensttijd als een waar treintje de Rijnstraat uit (en nee: niet voor een uitruk!) en gooien mensen nu op de bon. Schandalig!

  5. Belachelijk, pure geldklopperij ik ben bewust met de auto door de aangegeven route gereden, je moet dan omkeren bij het benzinestation op de Deltalaan, dat is dus echt gevaarlijk, gemeente Sliedrecht schrijf maar lekker bonnetjes uit, jullie zorgen zelf voor deze gevaarlijke situaties

Plaats een reactie

*=Verplicht veld