Afhaalautomaten bij Medisch Centrum Rembrandt in gebruik genomen

SLIEDRECHT – Deze week verhuist apotheek Hoogland van het Burgemeester Winklerplein naar Medisch Centrum Rembrandt aan de Rembrandtlaan. De eerste stap is het verhuizen van de afhaalautomaten voor medicijnen. Deze zijn te vinden aan de zijde van de Frans Halsstraat.  

Sinds maandagmiddag 18 oktober 2021 zijn de afhaalautomaten geplaatst en in werking gesteld op de nieuwe vestiging van apotheek Hoogland bij Medisch Centrum Rembrandt. Naast de AED. Op de foto v.l.n.r. Paul van Bakel jr., Anja Boxman en Paul van Bakel. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

“Er is een afhaalautomaat bij gekomen. In de e-mail die de klant krijgt als zijn of haar bestelling klaarstaat, wordt gerefereerd naar een afhaalautomaatnummer. Nummer 1 of nummer 2. De cijfers staan aangeduid op de afhaalautomaat zodat de klant de afhaalcode op de goede machine invoert”, licht apotheker Paul van Bakel jr. van de Samenwerkende apotheken Sliedrecht toe. Apotheek Hoogland verhuist na vijftig jaar naar een nieuwe locatie en is vanaf maandag 25 oktober 2021 te vinden in Medisch Centrum Rembrandt.

4 gedachten over “Afhaalautomaten bij Medisch Centrum Rembrandt in gebruik genomen”

  1. laat hopen dat wie dichtbij woont nu weer zelf medicatie mag op halen.We zien wel waarneer iedereen in het gebouw gevestigd is?
    of apotheek even dicht is denk het niet.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld