Afgelasting najaars algemene ledenvergadering v.v. Sliedrecht; Nu in januari 2022

SLIEDRECHT – De najaars algemene ledenvergadering van v.v. Sliedrecht gaat maandag 29 november 2021 niet door. “Gezien de huidige coronamaatregelen, de oplopende cijfers wat betreft besmettingen en de logistieke problemen, lijkt het niet verstandig om het nu te doen”, schrijft het bestuur van v.v. Sliedrecht op hun website.

Dit is een foto van het sportpark De Lockhorst. Het voetbalclubbestuur heeft gekozen om de bijeenkomst twee maanden uit te stellen in de hoop dat het dan weer mogelijk is en kan. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Als nieuwe datum is gekozen voor maandag 24 januari 2022. Te zijner tijd zal gekeken worden of en op welke wijze het door kan gaan. “We hebben overwogen om het online te doen maar dat werkt praktisch niet echt om tot een goede vergadering en dialoog te komen”, bericht het bestuur van v.v. Sliedrecht.

Raadsbesluit
Dinsdag 14 december 2021 staat een belangrijke vergadering van de gemeenteraad van Sliedrecht op het programma. Dan wordt besloten of de gemeente de vereniging met de sportvelden aan de Sportlaan wel of niet naar Sliedrecht-Noord wil hebben.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld