Administratiekantoor De Basis koopt pand buren

SLIEDRECHT – Administratiekantoor De Basis aan het Bonkelaarplein 37 gaat uitbreiden. Een naastgelegen ruimte, op nr. 36, is gekocht. “Hierdoor hebben we tegelijk een zeer representatieve kantoorruimte van ca. 100m² te huur. Met eigen ingang en deels nog naar eigen inzicht in te delen”, schrijven de ondernemers op sociale media.

Het bedrijf van Mischa Spruit RBc (links) en Wim Batenburg FA: “Dit hadden wij niet gekund zonder ons toegewijde team. Uiteraard al onze relaties bedankt voor het vertrouwen.” (Foto via administratiekantoor De Basis / Ton de Bruin)

“Na een druk, gezellig en nogal bewogen jaar, zowel prive als zakelijk, kunnen wij met gepaste trots mededelen dat wij onze kantoorruimte gaan uitbreiden.”

Ruime kennis en ervaring
De Basis is een kleinschalig administratiekantoor te Sliedrechtdat zich voornamelijk richt op het midden- en kleinbedrijf (MKB). De Basis kenmerkt zich door een grote mate van deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid. Door hun ruime kennis en praktijkervaring zijn zij zeer vertrouwd geraakt met de gang van zaken binnen het MKB. Meer informatie staat op de website van het administratiekantoor. Per e-mail te bereiken op: info@debasisonline.nl

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld