AddVision opent officieel nieuw onderkomen samen met hun relaties

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Verschillende klanten en andere relaties kwamen vrijdag 31 mei 2024 naar Stationspark 980. Dat is het nieuwe adres van internetbureau AddVision. Eigenaar Dirk van Vuren en zijn medewerkers ontvingen eind van de middag een groot aantal klanten, familie en andere relaties voor een officiële opening.

Van Vuren houdt hier zijn openingswoord. Hij bedankte personeel voor hun inzet en jarenlange trouwe dienst. Ook sprak hij waardering uit voor de klanten en relaties. AddVision bestaat dit jaar 25 jaar en heeft de afgelopen jaren een flinke klantenkring opgebouwd in en om Sliedrecht, maar ook buiten de regio. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.


Er is veel gebeurd tussen het plan om vanuit hun onderkomen toen aan de Lelystraat te verhuizen naar nieuwbouw op het Stationspark. Twee bouwlagen kocht AddVision. Zelf zitten ze nu op de bovenste etage, daaronder is verhuurd voor een lange periode aan een accountantsbedrijf. Op termijn zou verdere uitbreiding dus op de nieuwe locatie kunnen.

Hechte groep
Van Vuren nam zijn personeel – velen werken er al jaren – mee in de plannen, de verhuizing en de nieuwbouw. Hij organiseerde eind februari 2023 zelfs een ‘sneakpreview‘ in het nieuwe onderkomen, waar je toen alleen via wat laddertjes kon komen en de ramen er nog niet in zaten. De nieuwbouw van het pand had toen het hoogste punt bereikt. Van Vuren houdt zijn personeel als hechte groep bij elkaar; zo is hij ook voor zijn klanten. Die zijn koning! Een voorbeeld is ook dat hij daags voor de opening nog in de avond met alle medewerkers een hapje ging eten. Zijn vrouw Lenny deed de finishing touch die avond in het nieuwe kantoorgebouw. Van Vuren hielp met zijn medewerkers de afgelopen jaren ruim 300 bedrijven met het zetten van stappen op internet. Opvallend is dat Van Vuren elke zaterdagochtend met zijn vader spart over het bedrijf en het ondernemen. “Al meer dan duizend zaterdagochtenden zaten we samen en dronken we een kop koffie”, sprak Van Vuren. 

Tekst gaat verder onder X-bericht.

Werkvloer
Feestelijk was de middag. Met veel gasten. Bij binnenkomst kreeg iedereen een glas champagne om uiteindelijk toast mee uit te brengen. Er kon volop worden rondgekeken. De werkruimte is ruim opgezet, er is veel lichtinval en bij mooi weer beschikt de etage over een prachtig dakterras en andere ruimten om het gesprek aan te gaan. Het uitzicht is formidabel en dat mogen de personeelsleden elke dag ervaren. Het oogt fris en de kleurspelingen op de werkvloer zijn aangenaam. AddVision is per lift en trap bereikbaar. ‘Ervaar de kracht van internet. Zet internet in voor de groei van je bedrijf’, is de slogan van AddVision. Wil je meer weten? Maak een afspraak. 

2 gedachten over “AddVision opent officieel nieuw onderkomen samen met hun relaties”

  1. Ziet er goed uit.
    Leuk om dit mee te mogen maken.
    Nogmaals veel succes.
    Fam.van Vuren Ede

Plaats een reactie

*=Verplicht veld