Japans restaurant Oishi Fusion

Actiemarkt Boazkerk profiteert van tussentijdse droge dag

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Op het schoolplein van de Johannes Calvijnschool aan de Scheldelaan is zaterdag 5 oktober 2019 de jaarlijkse actiemarkt van de Boazkerk gehouden. Mede door de welkome droge dag werd het jaarlijkse evenement weer een groot succes.
 
De kraam met kibbeling wist ook veel hongerige bezoekers naar zich toe te trekken. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)
 
De vele bezoekers zochten hun weg langs de verschillende kramen met een gevarieerd aanbod. Kleding, boeken en speelgoed. Maar ook fruit, prullaria en bloemen. Verder onder meer fotokaarten. Voor iedereen was wel iets van zijn of haar gading te vinden. Uiteraard stond ook onderlinge ontmoeting centraal. 
 
Tekst gaat verder onder tweet.

Lang krentenbrood
De Amerikaanse veiling trok ook veel belangstelling. Veel gemeenteleden van de eigen Boazkerk lieten zich door de ‘veilingmeesters’ verleiden om regelmatig de knip te trekken. Om een voorbeeld te noemen: een krentenbrood met spijs van één meter lang bracht totaal € 285,– in het laatje.
 
Eten
De ‘lunchpauze’ werd ook goed benut. Daar waren ook veel mogelijkheden voor aanwezig. Liefhebbers van een broodje hamburger en verse patat zijn er altijd. Voor menigeen was ook de bekende baklucht van oliebollen aanleiding om een goedgevulde zak mee naar huis te nemen. Versgeperste smoothies zorgden voor een gezond tussendoortje. De vele aankopen droegen bij aan de aflossing van de ingrijpende verbouwing van het kerkgebouw aan de Rondo.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld