ABB Bouwgroep verhuist naar kantoorpand waar Unit4 zit

SLIEDRECHT – ABB Bouwgroep heeft eind 2020 het kantoorpand van circa 6.700 m² (bruto vloeroppervlakte) en 190 gebouwde parkeerplaatsen aan het Stationspark 1000 gekocht. ABB heeft de ambitie om eind dit jaar of begin volgend jaar van de Molendijk naar de nieuwe locatie te verhuizen. De materieeldienst van de ontwikkelende bouwer blijft voorlopig aan de Molendijk.

De huidige huurder, Unit4, maakt nu nog maar gedeeltelijk gebruik van dit pand. ABB zal voorlopig de leegstaande verdiepingen van het complex in gebruik nemen. (Foto ABB Bouwgroep)

Veel mensen zullen het witte kantoor gelegen aan het Stationspark 1000, langs de A15, herkennen als een uniek en opvallend pand. Voordat ABB het gebouw betrekt, zal ABB het complex grondig upgraden en verduurzamen. ABB verwacht in het voorjaar haar ideeën nader uit te werken en daaropvolgend uit te voeren. De ontwikkelende bouwer die al sinds 1967 gehuisvest is aan de Molendijk 160, ziet dat door de aanhoudende groei van haar familiebedrijf het huidige kantoor al geruime tijd onvoldoende ruimte biedt om al haar medewerkers van goede werkplekken te voorzien. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld