Japans restaurant Oishi Fusion

Aanvraag voor bouw wegrestaurant Burger King ligt bij gemeente

SLIEDRECHT – Eind november 2019 heeft de eigenaar van de grond een vergunning aangevraagd voor een wegrestaurant Burger King aan de Sopraanweg in wijk Baanhoek-West, in Sliedrecht-West. Dat blijkt vrijdag 24 januari 2020 uit beantwoorden door de gemeente Sliedrecht van vragen, die Sliedrecht24 stelde.

Dit is het terrein aan de Sopraanweg, waar een vestiging van Burger King en van Greenpoint moet komen. (Archieffoto Vincent Prins)

“Het is een vergunningaanvraag waarbij de uitgebreide procedure moet worden doorlopen (circa zes maanden – red.). Wanneer Burger King zich hier wil vestigen is bij de gemeente niet bekend. Dat hangt ook af van de procedure en de bouwtijd”, bericht de gemeente Sliedrecht.

7 gedachten over “Aanvraag voor bouw wegrestaurant Burger King ligt bij gemeente”

  1. Wel geven… en meer winkels met meer variatie.
    Op zondag open!!
    Seculier dus geen refo- regeltjes. Leuk voor in de kerk en voor thuis maar niet in de politiek!!

  2. Dus met andere woorden; De heren Kees van der Hel. En de heer Jan Lanser. Gaan bepalen wat ik wil eten. Ik ben hier een beetje klaar mee. Als deze heren de achterbakse schijn willen ophouden, dat ze nooit iets ongezonds eten. Zijn het voor mij leugenaars. Verbeter eerst je zelf. En maak je eigen dan druk om een ander. We leven al in een cultuur dat alles voor ons wordt uitgemaakt wat we wel en niet mogen. Bouw het industrieterrein vol met winkels. Op zondag al de winkels open. En meer horeca. En dan hebben we een bruisend Sliedrecht. En voor mij is een Burger King nu al welkom. En als het industrieterrein vol met winkels staat, is een Burger King geen overbodige luxe. (Al maak ik er misschien nog geen 5 keer gebruik van.) En hij staat meer dan 200 meter van de eerst kerk vandaan. Dus wat is het probleem. Juist. De zeikers. En dan het gelul. Ingeklemd tussen twee junkfood units. 3 KM van elkaar. Sluit dan ook gelijk de cafetaria’s en restaurants. Want die serveren ook ongezond voer. En sluit ook gelijk de horeca. Ook ongezond. Stom gelul Heren. Zoek een andere hobby. Maar laat een ieder zijn eigen keus maken. en zorg dat Sliedrecht leeft en bruist. Ben ik boos. Nee. Maar ben het zat geleefd te worden. Leef en laat leven. Maar vooral. Leid je eigen leven. En bepaal niet een ander zijn leven.

  3. Eens met Jan Lanser. Als de (plaatselijke) overheid echt zo bezorgd is over onze gezondheid (je moet je laten inenten, het is goed jezelf te (laten) testen op dit en dat, ga meer sporten, drink minder, rook niet, eet minder vlees etc.) waarom zouden ze dan hier wél vergunning voor geven? Aan de andere kant is er in Giessendam al zo’n tent dus waarom moeten we worden ingeklemd tussen twee junkfood units?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld