Aanmelden voor gezellige avonden OktoberFest Sliedrecht 2022 mogelijk

SLIEDRECHT – Het Oktoberfest Sliedrecht 2022 vindt vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober 2022 plaats. Deze keer niet in de omgeving van het Burgemeester Winklerplein, maar op de parkeerplaats achter bronbad De Lockhorst. Organisator in Über Duitse setting is muziekcafé Candlelight. 

Deze foto is alweer van enkele jaren geleden. Het Oktoberfest Sliedrecht is inmiddels een goede traditie. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Het programma is gevarieerd en aantrekkelijk met onder andere een braderie, Bratwursten, Heidi’s, Lederhosen, feesttent met lange houten banken, diverse artiesten en heel veel liters bier! De aanmeldingen voor de zaterdag stromen binnen; ruimte is er met name op vrijdag. Het feest is op vrijdag van 16.00 – 00.00 uur en op zaterdag van 14.00 – 23.00 uur. 

Programma
Vrijdag zijn er optredens van Frans Duijts, Die Bleaks, Immer Hansi, Sabine Stern, is er het Party orkest en DJ BasJan Munten. Zaterdag is het al net zo veel belovend. Dan kunnen de bezoekers genieten van Schlagerband Die Powerhosen, Dieter Koblenz, Helene Fischer tribute, het Party Orkest en staat in de tent Dj Carlo. 

Aanmelden
Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Alle informatie over het Oktoberfest Sliedrecht 2022 (ook over de tijdelijke aanschaf van kleding en andere attributen) staat hier online. Als je tickets wilt bestellen, dan kan dat hier

1 gedachte over “Aanmelden voor gezellige avonden OktoberFest Sliedrecht 2022 mogelijk”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld