Aanmelden voor 39e Alblasserwaardtoernooi is nog mogelijk

SLIEDRECHT – Wie zich nog wil aanmelden voor het 39e Alblasserwaardtoernooi zaterdag 23 maart 2019 in gebouw De Havik aan de Thorbeckelaan kan dat nu nog doen. Aanmelden kan nog tot uiterlijk donderdag 21 maart 2019. Het toernooi begint om 09.45 uur. Het inleggeld is € 5,– inclusief broodjes en soep. 

Vorig jaar waren er 56 deelnemers. Het Alblasserwaardtoernooi wordt door vele schakers het ‘gezelligste toernooi van de regio’ genoemd en dat blijkt ook wel door het grote aantal vaste deelnemers.

In 2018 won Niels Mijnster als eerste Sliedrechter sinds jaren het toernooi en hij gaat ook zaterdag zijn titel verdedigen.

Programma
Er worden zeven ronden rapid 20 minuten gespeeld p.p.p.p. De indeling in groepen van acht is naar sterkte. Kampioen is de winnaar van de finale tussen de winnaars hoofdgroepen A en B.

Prijsuitreiking
De deelnemers komen niet alleen voor een altijd sterk bezet toernooi, maar ook voor de gemoedelijke sfeer, de altijd vrolijke bardames en de heerlijke, zelfgemaakte soep tijdens de lunchpauze. Aan het einde van het toernooi om 16.45 uur is de ludieke prijsuitreiking, waarbij elke deelnemer met een prijs naar huis gaat. 

Opgeven
Wie mee wil doen, kan zich nog aanmelden. Zoals gezegd, dat kan tot uiterlijk donderdag 21 maart 2019 bij voorkeur per e-mail: alblasserwaardtoernooi@schakendsliedrecht.nl o.v.v. ELO en vereniging.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld