Kandidaten BEA 2016 kunnen worden voorgedragen

SLIEDRECHT – Maandag 14 november 2016 vindt in partycentrum De Lockhorst de 5e editie van het Business Event Alblasserwaard (BEA) plaats. Naar verwachting zijn er op deze eerste lustrumavond veel ondernemers uit de regio aanwezig om het programma bij te wonen.

Vorig jaar nam J. van Mourik & Zn Schoenen & Lederwaren een awards mee naar huis. (Foto Business Event Alblasserwaard)

Een deskundige jury, onder leiding van notaris Hans Koppelaar, zal de kandidaten nauwkeurig toetsen aan de criteria voorwaarden en selecteren in 3 onderscheidende categorieën. Te weten Starter van het Jaar, MKB & Detailhandel en Industrie & Dienstverlening. 

Netwerkterras
In het officiële programma wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ bekend gemaakt. Er wordt ook een speciaal netwerkterras ingericht voor ondernemers die tijdens de avond als belangstellende aanwezig zijn. Het Business Event Alblasserwaard wordt ondersteund door hoofdsponsor ABN AMRO, official partner Visser & Visser Accountants, businesspartners, commissieleden en de verschillende ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen.

Voordragen 
Kandidaten voordragen kan tot uiterlijk vrijdag 17 juni 2016 via de website van de organisatie, via de link ‘kandidaten voordragen’. Twitter mee over het Business Event Alblasserwaard via #BEAL16. Meer ook op Facebook.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld