Grieks buffet in restaurant de SeniJoor

SLIEDRECHT – Restaurant de SeniJoor organiseert donderdag 23 juli 2015 een Grieks buffet voor senioren uit Sliedrecht. Alle ouderen zijn welkom om aan te schuiven bij de Griekse maaltijd.

Op het menu staan een gebonden courgettesoep, gyros met tzatziki, gebakken aardappelen met Griekse salade en Stifado (Griekse hachee met aardappelgratin) en als toetje een Griekse yoghurt met honing en walnoten.

Tzatziki is een traditioneel Grieks gerecht, dat bereid wordt met o.a. yoghurt en knoflook. Het wordt in Nederland vaak gegeten in combinatie met gyros.

Themamaaltijd
De zorgcentra van Waardeburgh hebben eigen restaurants. Twee keer per maand organiseren zij een themamaaltijd voor senioren. Stichting Waardeburgh wil zo ouderen de mogelijkheid bieden elkaar te ontmoeten.

Waar en wanneer
De themamaaltijd is van 17.00 tot 20.00 uur in restaurant SeniJoor, gevestigd in Waardeburgh Zorgcentrum, locatie Overslydrecht. Het adres is Scheldelaan 3.

Kosten
De kosten voor leden van Waardeburghplus bedragen € 12,00 en voor niet leden € 13,00.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 20 juli bij de receptie van locatie Overslydrecht of via de Seniorenzorglijn 0800 – 456 0 456.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld