Oishi Fusion

Zwemvereniging sluit seizoen af met tentenkamp

SLIEDRECHT – Zwemvereniging Door Water Fit (DWF) sluit het seizoen af met een tentenkamp. Het gezelschap overnacht van vrijdagavond 24 juni tot zaterdagmiddag 25 juni 2016 op het terrein bij bronbad De Lockhorst, waar de zwemvereniging drie dagen per week traint.

De tenten staan op het grasveld, naast het buitenbad, dat de 37 leden voor deze gelegenheid de hele nacht tot hun beschikking hebben. (Foto Bob Rekelhof / Sliedrecht24)

Nadat de leden vrijdagavond met hun ouders en begeleiders hun buik hadden gevuld bij de barbecue was de tijd aangebroken voor plezier. Verschillende spellen, opdrachten, waaronder een playbackshow, stonden die avond op het programma. Ook werden prijzen uitgereikt aan leden, die dit seizoen wedstrijden hadden gewonnen.

Bootcamp
Na een hoogstwaarschijnlijk korte nacht worden de jongeren zaterdagochtend 25 juni 2016 vroeg uit hun bed getrommeld voor een intensieve bootcamp, laat de organisatie weten. Daarna kunnen de leden nog even nagenieten van het uitje tijdens een volledig verzorgde brunch. John van Heteren, Talitha Boelen en Daniëlle de klein, die ook badjuffrouw is bij De Lockhorst organiseren het tentenkamp.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld