Japans restaurant Oishi Fusion

Zwemdiploma met ‘turbo cursus’ of binnen jaar bij Optisport Sliedrecht

SLIEDRECHT – Vanaf het nieuwe jaar kan bij OptiSport Sliedrecht worden deelgenomen aan zwemles in bronbad De Lockhorst, Sportlaan 1. Voor mensen die binnen zeven maanden hun diploma willen halen is er een ‘turbo cursus’, zaterdag van 07.00 – 08.30 uur. De start daarvan is zaterdag 4 januari 2020. Voor wie er wat langer over wilt doen, is er ‘A-deLuxe’. 

De keuze kan worden gemaakt voor een snelle cursus of een cursus waar wat langer kan worden gedaan voor het halen van het zwemdiploma. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

De ‘Turbo cursus’ is bedoeld voor mensen voor wie de reguliere zwemles iets te lang duurt of wilt dat z’n kind nog voor de zomervakantie zijn of haar A-diploma haalt. Met de turbo zwemles haalt je kind in korte tijd zijn of haar A-diploma. Voorafgaand aan de cursus vindt een proefles plaats om te bepalen of het kind genoeg vaardigheden heeft het tempo te kunnen bijbenen van de turbo zwemlessen. 

A-deLuxe
Vindt je kind het spannend om in grote groepen te zwemmen of heeft je kind meer persoonlijke aandacht nodig bij het aanleren van de zwemvaardigheden? Dan is het A-deLuxe pakket de oplossing! Met A-deLuxe zwemt je kind in kleine groepjes en krijgt hij of zij extra aandacht van de zweminstructeur. Het A-diploma wordt binnen een jaar gehaald. 

Startmomenten A-deLuxe
Wat je verder moet weten is dat A-deLuxe geldt voor kinderen vanaf 5 jaar (vanaf januari 2020), één keer in de week les, kleine groepjes van maximaal zeven leerlingen, gratis gebruik van de specialisatie lessen, inclusief proef- en diplomazwemmen, inclusief Zed en Sop zwemvest en ook voor de ouder gratis entree bij het oefenuurtje. De nieuwe A-deLuxe lessen starten dinsdag 26 november 2019 om 17.15 uur en vrijdag 20 december 2019 om 18.15 uur.

Aanmelden
Voor inschrijven, de kosten of meer informatie met betrekking tot de ‘Turbo lessen’ of A-deLuxe mag je contact opnemen met de receptionistes van bronbad De Lockhorst, tel. 0184 – 412518. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld