Japans restaurant Oishi Fusion

Zwem4daagse DWF viert 50-jarig jubileum in binnen- en buitenbad

SLIEDRECHT – Zwem- en polovereniging Door Water Fit (DWF) organiseert dit jaar voor de 50e keer de Zwem4daagse. Het evenement is van maandag 3 t/m vrijdag 7 juni 2019 in het binnen- en buitenbad van bronbad De Lockhorst.

Vijf avonden lang is er gelegenheid om tien banen of meer te zwemmen. Om de felbegeerde medaille te krijgen moeten de deelnemers tien banen. (Archieffoto DWF)

Zwemmen kan ’s morgens tussen 07.00 en 09.00 uur en ook ’s avonds en je welkom om baantjes te trekken, tussen 19.00 en 20.30 uur. Iedereen is welkom! Jong, oud, DWF-lid of geen DWF-lid.

Stuiver duiken
Traditiegetrouw wordt het zwemfestijn op vrijdag tussen 19.45-20.00 uur afgesloten met het Stuiver duiken. De vinder van de stuiver met het gat erin wint een mooie prijs. Ook zet DWF de oudste en jongste deelnemer aan het evenement in ’t zonnetje. 

Lokale ondernemers
Ook dit jaar wordt er weer een mooi Plonspakket samengesteld met verschillende artikelen. Het plonspakket wordt gesponsord door lokale ondernemers. Dit als extra beloning op de medaille die deelnemers krijgen als aandenken aan de zwem4daagse. Sliedrecht24 is mediapartner van DWF en draagt bij aan het Plonspakket.

Online bestellen
Leden van DWF betalen slechts € 8,– en niet-leden € 10,–. De tickets zijn online verkrijgbaar of te koop in het zwembad maandag 3 en dinsdag 4 juni 2019.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld