Zonnebanklampen Zonnestudio Healthy Sun gaan eindelijk branden

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Door aanhoudende coronamaatregelen werd de opening een paar maanden tegengehouden, maar zaterdag 5 juni 2021 is het eindelijk zover. Zonnestudio Healthy Sun aan de Krommestoep 1b opent haar deuren. Sliedrecht heeft daarmee ‘een plek waar mensen een mini-vakantie kunnen boeken’, even twintig minuten naar de zon.

Healthy Sun werkt met moderne en luxe zonnebanken van het merk Ergoline. Voor ieder huidtype is een geschikte zonnebank aanwezig, vier stuks in totaal. Stuk voor stuk zorgen zij voor een stukje welzijnsbelevenis en een perfect bruiningsresultaat. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Healthy Sun maakt zonnen op verantwoorde wijze mogelijk. Het personeel is door Ergoline opgeleid, hiermee zijn klanten verzekerd van een goed en ‘ge(zon)d’ resultaat. In de grote lounge kan onder het genot van een kopje koffie of thee worden gewacht op het beschikbaar komen van een zonnebank. Uiteraard kan ook vooraf worden gereserveerd. Bij het eerste bezoek wordt een gratis huidanalyse aangeboden. De zonnestudio verkoopt zonnebankcrème van Devoted Creations. Een zonsessie kan hier online worden gereserveerd via: Zonnebanken | Zonnestudio Healthy Sun.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld