Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Zendgroep Kerken maakt speciale jubileumuitzending

SLIEDRECHT – De Zendgroep Kerken bestaat dit jaar 25 jaar. De zendgroep, die vanaf het eerste moment deel uitmaakt van de Stichting Merweradio, staat stil bij haar jubileum in een dankdienst. De dienst wordt gehouden op zaterdag 28 mei 2016 in de Nederlands Gereformeerde Kerk aan de Jacob Catsstraat. De dienst begint 20.00 uur. Om 19.30 uur is de inloop. Van de dienst wordt voor zowel radio als televisie een speciale jubileumuitzending gemaakt.

Alle luisteraars, medewerkers en oud-medewerkers zijn welkom om de dankdienst bij te wonen. In de dienst blikt de Zendgroep Kerken terug op de afgelopen jaren en wordt een korte meditatie gehouden door voorzitter Jan van Beelen. Organist Arjan Versluis verzorgt een muzikale bijdrage. De jubileumuitzending van de dankdienst is later terug te zien en te luisteren via MerweTV en Merweradio.

Programma’s
De Zendgroep Kerken maakt christelijke radioprogramma’s op vaste tijden in de week. Dat gebeurt door verschillende kerken en genootschappen uit Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam. De programmering van de Zendgroep Kerken is te vinden via de website van MerweRTV.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld