Zeker vijftig deelnemers Running Dinner Gereformeerde Kerk

SLIEDRECHT – Gezellige ontmoetingen, goede gesprekken, heerlijk eten! Zeker vijftig leden van de Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat / hoek Oranjestraat namen zaterdagavond 9 februari 2019 deel aan de Running Dinner, dat was georganiseerd door de afd. Vorming & Toerusting van de kerk. 

Gegeten werd tijdens de Running Dinner op verschillende adressen, maar een gezamenlijk toetje was er in gebouw De Voorhof.  Gezellig er tussen uit, nieuwe mensen ontmoeten en praten met kerkelijke gemeenteleden over leven en geloof. (Foto Gereformeerde Kerk)

De kok was tevens gast. Iemand ontving twee keer een groepje van vier tot zes gasten. Voor de ene groep werd een voorgerecht gemaakt en voor de andere groep een hoofdgerecht. Na het voorgerecht en het hoofdgerecht gingen zowel de koks als de gasten naar De Voorhof. Daar werd samen genoten van een nagerecht en nagepraat. 

Adres om te eten
Leden van de kerkelijke gemeente konden zich vooraf opgeven en aangeven welke rol ze wilden, die van kok of gast. Bij aankomst hoorden de gasten naar welke kok ze toe zouden gaan, bij wie voor het voorgerecht en het hoofdgerecht. Kinderen tot twaalf jaar waren als deelnemer gratis. 

1 gedachte over “Zeker vijftig deelnemers Running Dinner Gereformeerde Kerk”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld