Zaterdag bierfestival HopperDePop op horecaplein aan Kerkbuurt

SLIEDRECHT – De horecazaken The Moonshine, Spek&Bonen, Smokin Barrels en Bel Panini organiseren zaterdag 27 augustus 2022 van 13.00 – 22.00 uur een groots muzikaal bierfestival op het horecaplein aan de Kerkbuurt. Het evenement is gratis toegankelijk.

Diverse speciaalbieren kunnen worden genuttigd tijdens bierfestival HopperDePop. 

Er zijn onder meer verschillende bierstands en proeverijen, een podium met drie live-acts, een springkussen voor de kinderen, een BBQ smoker voor de lekkere trek, een verkoelend ijsje van GEBO Gelato en speciaalbieren.

Brouwerijen speciaalbier
Naast het assortiment van de ondernemer zelf zullen de volgende brouwerijen aanwezig zijn: D’n Slydregtse Heul (Sliedrecht), Gantelwasser (Papendrecht), ‘T IJ (Amsterdam), Kees (Middelburg), ’t Uiltje (Haarlem), Kompaan (Den Haag), Vet & Lazy (Rotterdam), De Werf (Enkhuizen) en Blikken Bar met het nieuwste assortiment.

Live acts
Artiesten van The Moonshine en Spek&Bonen treden zaterdag verdeeld over de dag en avond op. Dat gebeurt op het podium. Verwacht worden Guitar Hero ‘Willem Bodhi’, Crocket & The free Candle, Hendrikse – classic rock covers. Het belooft een gezellige dag te worden!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld