Zangers maken er voor bewoners en bezoekers Merwebolder één groot feest van

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Als het voorjaar nadert, begint het bij bewoners en personeel van de Merwebolder al te kriebelen: de Bolderbraderie komt eraan! Zaterdag 15 juni 2024 was daar het moment en op het terrein van ASVZ locatie Merwebolder aan de Touwbaan was de sfeer als vanouds. Een feestje bouwen kunnen ze daar wel! Als er dan ook nog zangers als Danny Ebbers, Marco den Hollander en Danny Froger op het toneel verschijnen, is succes verzekerd.

De Dordtse volkszanger Danny Ebbers is een graag geziene gast op de Bolderbraderie. Hij komt er graag. De bewoners van de Merwebolder zijn gek op hem. En andersom is dat ook zéker het geval. Ebbers nodigt bewoners op het podium en mengt zich onder hen. Hij heeft aandacht voor iedereen, prachtig om te zien. Hij omhelst bewoners en laat hen shinen. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder X-bericht

Ondanks de steeds dreigende wolkenlucht was het heel de dag gezellig druk. Snel nog even kijken of er nog iets leuks te koop is voor Vaderdag, iets lekkers eten, gezellig een praatje maken, het kon allemaal. Struinen langs de vele kraampjes, even in de draaimolen, professioneel geschminkt worden, voor kinderen was ook van alles te doen. De eigen ‘Houseband’ van de Merwebolder – United by Music – ontbrak uiteraard niet op het jaarlijkse feestje.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld