Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Zangeres Shirma Rouse bij corona-proof live-buitenconcert Big Band Blast!

SLIEDRECHT – Voorwaarde is goed weer. Woensdag 30 september 2020 is er speciaal voor de jazzliefhebbers een live corona-proof buitenconcert. Je kan dat bijwonen en de toegang is gratis. Er is volgens de organisatie van het evenement bier, wat fris en voor de hongerige man of vrouw is er een barbecue. Het concert ‘Blast! featuring David Rockenfeller and Shirma Rouse’ begint om 20.00 uur en wordt gehouden bij het gebouw van Wilhelmus’ Muziekkorpsen, P.A. de Genestetstraat 31. Rond 22.30 uur is het afgelopen.

Speciaal voor dit concert is onder andere zangeres Shirma Rouse uitgenodigd. Met Rousse gaf Big Band Blast! eerder een tweetal spetterende optredens. 

Met Shirma Rouse heeft Big Ban Blast! in 2016 een spetterende Sunday Jazz kersteditie uitgevoerd. In 2018 stond ze met Big Band Blast! op het podium tijdens Sfeerhaven in Rotterdam. Trompetist David wordt onze nieuwe “aanwinst” in het rijtje met bekende jazzmuzikanten. Je zou hem kunnen kennen van de New Cool Collective. Rockenfeller met “N”, niet te verwarren met de inmiddels overleden Amerikaanse bankier. Al jaren staat deze trompettist naast Benjamin Herman. In new collective combo verband wil hij ook wel eens de schuif pakken en een leuk deuntje wegblazen op de trombone. Als zijn kunstjes je bevalt… je kunt trompetles van hem krijgen op de muziekschool in Den Haag.

Plaats reserveren
Vanwege de coronamaatregelen is de organisatie verplicht om publiek vast te leggen. Dat betekent vooraf aanmelden en dat kan hier online

Plaats een reactie

*=Verplicht veld