Japans restaurant Oishi Fusion

Zanger Kees Versluys bouwt feest bij radio-opnamen

SLIEDRECHT – Bewoners van zorginstelling De Hooghe Dijck (onderdeel van de Gemiva SVG-Groep) zijn woensdagmiddag 28 september 2016 in gebouw ’t Vlot getrakteerd op een gezellige middag met zanger Kees Versluys. Dat gebeurde tijdens opnamen van dé Nederlandse internetomroep RTV Holland. 

Zanger Kees Versluys was een goede sfeermaker in De Hooghe Dijck woensdagmiddag tijdens de opnamen van dé Nederlandse internetomroep RTV Holland. (Foto Sliedrecht24)

RTV Holland maakte woensdag opnamen voor uitzending komende week. Dan is het de ‘Week van de Toegankelijkheid’. De omroep besteedt dagelijks aandacht vanuit De Hooghe Dijck aan leven met een beperking en liet woensdagochtend bewoners radio maken onder met motto ‘Radio zonder beperking’. Ze maakten onder meer op verschillende locaties in Sliedrecht interviews. Begeleiders van de uitzendingen van RTV Holland waren woensdagmorgen de programmamakers van de internetomroep John Deventer, Jan Key en Brenda Donk-Hoeflaak.

Polonaise
In de middag stond het slotprogramma van een uur op het programma met op een optreden van zanger Kees Versluys. De sfeer was fantastisch. Op een bepaald moment liepen bewoners en begeleiders in polonaise door zaal ’t Vlot. Versluys maakte verschillende optredens tussen interviews door. Het programma werd gepresenteerd door programmamaker van RTV Holland Peter Donk. De uitzending was voor makers en betrokkenen zo’n succes, dat niet uitgesloten wordt dat RTV Holland vaker met zanger Kees Versluys op pad gaat. De uitzendingen zijn maandag 3 t/m vrijdag 7 oktober 2016 te horen om 11.00 (met herhalingen om 17.00 en 23.00 uur). Zaterdag 8 oktober worden alle 5 de uren nogmaals herhaald van 07.00 t/m 12.00 uur op RTV Holland.

RTV Holland
Dé Nederlandse internetomroep bestaat sinds juli 2014 en zendt sinds half november 2014 constant uit. De studio staat in Sliedrecht. De omroep richt zich 24/7 met de programma’s op luisteraars binnen Nederland en op Nederlanders die voor korte of langere tijd in het buitenland wonen. RTV Holland is een stichting en werkt uitsluitend met vrijwilligers, die in hun vrije tijd programma’s maken. Vaak vanuit hun thuisstudio. Een groot aantal heeft een ruime ervaring in de journalistiek of in de omroepwereld. De inkomsten van RTV Holland komen uit reclame en van leden van de ‘Club van 100’. RTV Holland werkt lokaal samen met Sliedrecht24.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld