YourSkinBeautique opent maandag deuren aan Van Goghstraat

SLIEDRECHT – YourSkinBeautique aan Van Goghstraat 83 gaat maandag 1 juli 2024 open. Het bedrijf van Romy Versteeg biedt een zeer ruime variatie aan behandelingen. Je kunt er terecht voor huidverbetering, maar ook voor een ontspannende gezichtsbehandeling.

Romy Versteeg van YourSkinBeautique, gespecialiseerd in medische microneedling met de SkinPen, maar ook in cosmedische peelings. Naast huidbehandelingen kan bij haar ook terecht voor een wimperlifting, wimperextensions, henna brows of powder brows (PMU).

De officiële opening is zaterdag 6 juli 2024 van 14.00 – 17.00 uur. Belangstellenden zijn welkom!

Tekst gaat verder onder foto. 

Laatste beautytrends
Ondernemer Versteeg is sinds 2016 werkzaam in de beautybranche en heeft ervaring opgedaan in verschillende salons en cosmetische klinieken. “Als klein meisje had ik altijd al een passie voor uiterlijke verzorging. Om op de hoogte te blijven van de laatste beautytrends, volg ik regelmatig trainingen, zodat ze de nieuwste behandelingen kan blijven aanbieden in mijn salon”, vertelt Versteeg, “Ik voer mijn werk uit met veel passie en plezier en streef ernaar om elke klant zich op zijn of haar gemak te laten voelen bij mij in de stoel.” Versteeg is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, huidverbetering en medische micro needling. Verder in peelings en verschillende wimper- en wenkbrauwbehandelingen.  

Afspraak maken
YourSkinBeautique is aangesloten bij ANBOS, een organisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Een afspraak maken, kan gemakkelijk hier online via  of stuur een WhatsApp berichtje naar tel. 06-39123318. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld