Workshops voor kinderen basisschoolleeftijd bij SOJS

SLIEDREHT – De basisschoolleerlingen kunnen hun talenten weer ontdekken tijdens verschillende workshops van Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS). Het gaat om een sportieve dansworkshop en een techniek workshop.

De korte cursussen zijn voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

Hip Hop/ Streetdance 
De doorlopende Hip Hop/Streetdance workshop van maar liefst 22 lessen wordt verzorgd door een professionele docente, die je de stoerste moves en danspasjes leert waardoor je kunt shinen op een echte dansvloer. Er wordt gewerkt in 2 groepen waarbij er wordt gekeken naar leeftijd en vaardigheid. Elke woensdagmiddag wordt er gedanst, met uitzondering van de schoolvakanties.

  • Groep 1: 13.00 – 14.00 uur (leeftijd 5 t/m 8 jaar)
  • Groep 2: 14.00 – 15.00 uur (leeftijd 9 t/m 12 jaar)

De kosten voor deze 22 lessen zijn € 66,–, sinds woensdag 11 januari 2022. Later instromen is geen probleem! Uiteraard worden de kosten daarop aangepast, bericht SOJS. Meer informatie en aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: marloes@sojs.nl

Tech4Kids workshop
Je eigen robot bouwen is toch wel de droom van ieder kind. Je leert in vier workshops (donderdag 2, 9, 16 en 23 februari 2023) je eigen robot te bouwen. Je gaat aan de slag met het demonteren van elektronica, denk aan oude computers of laptops. Vervolgens bouw je je eigen robot, mini computer of misschien wil je zelf een eigen mini machine bouwen. Met diverse soorten materiaal, sensoren, motoren is alles mogelijk! SOJS zorgt voor voldoende materiaal, maar heb je zelf een oude computer of andere elektronica, neem deze dan mee! Deze workshop wordt aangeboden in de Maaslaan 10 en kost €10 voor 4 workshops.

Deze workshop wordt in twee groepen aangeboden.

  • Groep 1 (15.30 – 16.30 uur) is voor de plusgroep en is geschikt voor de kinderen die op het Speciaal Onderwijs zitten of vanwege een andere reden baat hebben bij een kleinere gestructureerde groepssamenstelling de workshop Creatief het nieuwe jaar in. Bij deze activiteit is er ruimte voor maximaal acht kinderen.
  • Groep 2 (16.30 – 17.30 uur) is een reguliere groep waar de groepsgrootte maximaal twaalf kinderen is.

Aanmelden kan via de website van SOJS.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld