Workshop intuïtief schilderen in bibliotheek AanZet

SLIEDRECHT – HPS-coach Meilani de Bruijn organiseert zaterdagmiddag 29 februari 2020 in samenwerking met Bibliotheek Aanzet aan Scheldelaan 1 van 14.00 – 16.30 uur een workshop intuïtief schilderen. Ze gaat samen met gevoelige én hooggevoelige vrouwen schilderen vanuit het thema ‘(hoog) gevoeligheid’. Aanmelden kan vanaf nu.

HPS-coach Meilani de Bruijn geeft de workshop. Zij is werkzaam bij Uniek Training & Coaching. (Eigen foto)

De middag staat in het teken van gezelligheid, verbinding en natuurlijk het praten over het onderwerp (hoog) gevoeligheid en wat dit voor invloed heeft op jouw leven. Je kunt daarbij denken aan onderwerpen als (over)prikkeling, grenzen aangeven en dichtbij jezelf blijven. Schilderen is een prachtige manier om jouw gevoelens de ruimte te geven, je gevoelens inzichtelijk te maken en op een creatieve manier tot uiting te brengen.

Aanmelden
Voor deze workshop is geen enkele ervaring met schilderen vereist, omdat je puur vanuit je gevoel / intuïtie schildert. De kosten voor deze workshop is  €25,- en dat is inclusief materiaal, drankjes en wat lekkers voor in de pauze. Aanmelden kan per e-mail: [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld