Workshop ‘Een gezonde stem’ in Rivas-verpleeghuis Waerthove

SLIEDRECHT –  Rivas ledenorganisatie organiseert dinsdag 11 oktober 2022 een workshop over stemgebruik en het gezond houden van je stem. De workshop is van 19.30 – 20.30 uur in Rivas-verpleeghuis Waerthove aan Kerkbuurt 200.

Door een gezonde leefstijl, goede lichaamshouding en rustige ademhaling is het mogelijk om de stembanden te beïnvloeden. Patricia Mulder, logopedist bij Rivas Zorggroep, legt deelnemers uit hoe ze de belastbaarheid van hun stem kunnen vergroten. (Foto Rivas Zorggroep)

Deelnemers doen ook stemoefeningen en krijgen praktische tips. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan de spreker. 

Stemproblemen
Een gezonde stem komt voort uit ontspannen en goedwerkende stembanden. Klachten zoals vermoeidheid, een branderig gevoel, hees- en schorheid, hoesten, kuchen en keelschrapen kunnen te maken hebben met stemproblemen. Een gezonde stem is belangrijk om goed verstaanbaar te blijven en klachten te voorkomen.

Aanmelden
Wie deel wil nemen aan de workshop kan zich hier online aanmelden. Deelname kost € 5,– p.p. voor Rivas-leden en niet-leden betalen € 10,–. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld