Oishi Fusion

Workshop ‘belang sociaal netwerk’ bij Welzijnswerk

SLIEDRECHT – De Stichting Welzijnswerk Sliedrecht organiseert dinsdag 27 september 2016 in samenwerking met Erbij in Sliedrecht de workshop ‘het belang van een sociaal netwerk’. Deze wordt gehouden in de Bibliotheek Aanzet van 19.00-21.00 uur.

In deze interactieve workshop krijg je als deelnemer antwoord op vragen als wat is een sociaal netwerk, wat is het belang van een sociaal netwerk, wat kun je betekenen in de rol als vrijwilliger en hoe kan je daaraan invulling geven. Deelname aan de workshop is gratis.

Er zijn volgens Welzijnswerk in Sliedrecht mensen met weinig contact met de buitenwereld. “Mensen die zich eenzaam voelen en in een sociaal isolement zitten. Dit terwijl mensen elkaar juist nodig hebben. Sociaal contact biedt gezelschap, aanspraak, steun bij praktische zaken en emotionele steun. Opnieuw werken aan een sociaal netwerk is niet voor iedereen even gemakkelijk”, zegt Charlotte Brouwer van de Stichting Welzijnswerk Sliedrecht. Als vrijwilliger kan je hierbij volgens Brouwer een goede steun in de rug zijn.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich aanmelden door te e-mailen naar [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld