WK-winnaar Ulrich krijgt bezoek van wethouder

SLIEDRECHT – Motorcoureur Djim Ulrich (15) heeft bezoek gehad van wethouder Hanny Visser-Schlieker (Sport). De Sliedrechter won begin oktober op het circuit van Silverstone het Wereld Kampioenschap in de prestigieuze KTM RC 390 Cup. 

De gemeente Sliedrecht spreekt van een ongelooflijke prestatie en dus kwam wethouder Visser Djim Ulrich persoonlijk feliciteren. “Namens de gemeente Sliedrecht willen we jou van harte feliciteren met dit enorme succes. Iets om als gemeente trots op te zijn,” aldus Hanny Visser. (Foto gemeente Sliedrecht)

Ulrich was zijn concurrenten uit o.a. Groot-Brittannië, Verenigde Staten, Duitsland, Finland, Italië, Mexico en Nederland te snel af. Ondanks dat hij de wereldtitel op zak heeft, blijkt hij nog een mooi doel voor ogen te hebben. “Momenteel sta ik tweede in het Nederlands Kampioenschap. Hoewel het heel lastig wordt, zal ik er in de laatste race alles aan doen om te proberen toch nog Nederlands Kampioen te worden”, sprak Ulrich. Visser hoorde de mooie verhalen aan over vallen, opstaan en natuurlijk het succes op Silverstone. Ulrich heeft een eigen website

Plaats een reactie

*=Verplicht veld