Winnende wedstrijd Dames 1 met feestelijk tintje

SLIEDRECHT – De wedstrijd volleybaldames 1 van Sliedrecht Sport wonnen zaterdagavond 6 februari 2016 thuis in sporthal De Stoep van Regio Zwolle Volleybal met 3-0. Voor Nienke de Waard was het haar 250e wedstrijd in de eredivisie.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd speelster Nienke de Waard van Sliedrecht Sport gehuldigd. Ze speelde haar 250e eredivisiewedstrijd. (Foto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

De eerste set was een ‘makkie’ voor ‘onze’ Sliedrecht-dames. Ze schreven deze set op hun naam in een eindstand van 25-16. Ook in de tweede set werd de ploeg uit Overijssel er nog eens op gewezen dat ze tegen een topploeg speelden, al was het tot het laatste moment in deze set wel spannend. Sliedrecht Sport zag uiteindelijk 2-0 op het bord verschijnen, het werd in de tweede set 25-22. Ook de derde set ging zaterdagavond uiteindelijk naar Sliedrecht Sport – al was het even knokken, stand 25-21 – en konden de gasten uit Zwolle terug naar huis, zonder punten. Sliedrecht Sport staat nu tweede in de eredivisie, achter VC Sneek.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld