Winnaars The Streets in The Moonshine

SLIEDRECHT – Wat in 2011 begon als een coverband met een uitgesproken voorliefde voor rock is met het winnen van The Clash of the Coverbands in 2017 uitgegroeid tot de allerbeste coverband van de BeNeLux. In een dampend Paradiso, waar de band de zaal compleet plat speelde, was de keuze van het publiek duidelijk… The Streets zijn echt een klasse apart! Zaterdag 27 januari 2018 staan ze op het podium van The Moonshine, Stationweg 3. De eerste set begint om 21.30 uur en de entree is, zoals altijd gratis.

The Streets vuren tijdens hun dampende liveshow nét die andere rock klappers af die als een muzikale oorkaan over je heen komen.

De energie, dynamiek en ongelooflijke berg plezier druipt er vanaf als deze podiummonsters doen wat ze het allerleukste vinden, optreden! In een mix van covers en eigen interpretaties brengen The Streets nummers van o.a. Rammstein, Limp Bizkit, Metallica, Papa Roach, Muse, Korn, Faith no More, Motorhead, Rage Against the Machine en vele anderen.

Bandleden
De band wordt gevormd door drummer Marcel Toonen en bassist Thomas van Wamel, die een geoliede ritmemachine vormen en de dieselmotor van deze band zijn. Op zang is Stefan Chamboné de charismatische voorman, die met zijn zangcapaciteiten en met zijn ruime bereik ieder nummer sterk neerzet en de zaal meeneemt in z’n eigen aanstekelijke plezier van het optreden. Op gitaar vormt wonderboy Jacco Bogers met zijn vlammende solo’s de kers op de taart.

Tekst gaat onder video verder.
Bekijk hier hun single, Seven Nation Dreams, live. 

The Streets stonden sinds 2011 o.a. twee jaar in het voorprogramma van De Dijk en tourden door Duitsland, Engeland, Nederland, Schotland en Zwitserland. Naast the Clash of the Coverbands wonnen ze ook de voorronde van het Oerrock festival en brachten tussen tussen neus en lippen ook nog hun single Seven Nation Dreams uit.  Voor iedereen met een rockhart, een liefde voor energieke live muziek of gewoon weer eens compleet los wil gaan… deze avond moet je meemaken!

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld