Winkels open of gesloten?

SLIEDRECHT – Ook voor deze vragen weet u Sliedrecht24 te vinden en dat is natuurlijk mooi. Wij hebben voor u geïnformeerd.

Een aantal winkels in het dorp is zaterdag 26 december 2015, Tweede Kerstdag, (beperkt) open. Dat geldt voor zowel in het centrum van Sliedrecht als ‘boven de snelweg A15’.

Koopzondag
Zondag 27 december 2015 is het koopzondag en zijn verschillende zaken ‘boven de snelweg A15’ geopend. 

8 gedachten over “Winkels open of gesloten?”

  1. Goede zaak als winkels op 2e kerstdag en zondag open zijn. Als men dat verkeerd vindt, moet men er gewoon niet heen gaan!!!

  2. Turkse groentenboer op Thorbeckelaan trekt zich nergens wat van aan en gaat ook op Hemelvaartsdag en 2e kerstdag open. Ik lig er niet wakker van, maar zijn hier geen afspraken over gemaakt?

  3. Van mij mag elke winkelier vandaag open. Ze mogen ook dicht blijven .Als je denkt noodzakelijk te zijn dan neem je die keus. Maar ga niet voor niks dan open. Zoals vele winkels het zullen zijn. In 2016 is Tweede Kerstdag op maandag. Knap van je als je dan winst maakt.

  4. Horeca is open en boven de A15 zijn verschillende zaken geopend, waaronder Loods5 en MonkeyTown. Tweede Kerstdag is geen zondag, dus een ieder is vrij om wel of niet open te zijn. Een aantal zaken is beperkt open, zo is Intratuin Sliedrecht sinds 12.00 uur geopend.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld