Japans restaurant Oishi Fusion

Wie kan schaken, is welkom als speler bij Rapidtoernooi 2020

SLIEDRECHT – De interne competitie mag dan een korte winterstop hebben bij Schaakvereniging Sliedrecht, geschaakt wordt er op korte termijn toch. Vanaf donderdag 2 januari 2020 staat de gedurende drie avonden de Rapidcompetitie 2020 op de rol. Speellocatie vanaf 20.00 uur is activiteitencentrum De Havik, Thorbeckelaan 110.

Het nieuwe jaar wordt bij Schaakvereniging Sliedrecht goed begonnen. Dit toernooi is niet alleen voor leden van de vereniging, maar iedereen kan meedoen.

De deelnemers worden opgedeeld in drie eloklassen: 1400, 1400-1800 en 1800<, in poules van 3-5 spelers. Er wordt een halve competitie gespeeld per avond. De winnaars van de poule promoveren, degenen die als laatste eindigen degraderen. Spelen in een hogere klasse levert meer punten op voor de eindklassering. Het speeltempo is vijftien minuten per persoon met vijf seconden increment per zet.

Speelavonden en aanmelden
De volgende speelavonden zijn donderdag 9 en donderdag 30 april 2020 (prijsuitreiking). Twee avonden aanwezig zijn is voldoende om mee te doen om de prijzen. Inschrijven is gratis. Om mee te spelen kun je je aanmelden voor donderdag 2 januari 2019 door een e-mail te sturen naar: jurgen.dehaan@live.nl of door op de genoemde donderdag om 20.00 uur aanwezig te zijn. Voor verdere vragen kan je ook terecht bij het bovenstaande mailadres.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld