Wethouder Visser in ziekenhuis na hartinfarct

SLIEDRECHT – Wethouder Hanny Visser-Schlieker (PRO Sliedrecht) is zondagavond 7 april 2019 met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Ze is getroffen door een hartinfarct. Ze is geopereerd en er is een stent geplaatst. Dat meldt de gemeente Sliedrecht maandag 8 april 2019. 

Inmiddels gaat het volgens de gemeente naar omstandigheden goed met Visser. Wel ligt ze nog op de hartbewaking. (Foto Gemeente Sliedrecht)

Visser heeft de komende weken rust nodig. Dat betekent dat ze in ieder geval de komende vier weken afwezig zal zijn. 

Geschrokken
De lokale partij PRO Sliedrecht reageert geschrokken. “Dat is voor iedereen ontzettend hard schrikken. Als bestuur, fractie en leden zijn we op een onverwachtse manier stilgezet. Alle politieke perikelen zijn dan opeens bijzaak voor ons. Wij staan als PRO Familie om Hanny, Alex, Paola en Mathijs heen en wensen hen alle kracht toe om deze klap boven te komen. Hanny heeft nu veel rust nodig om te herstellen en wij vragen u ook om haar deze rust ook daadwerkelijk te geven”, schrijft PRO Sliedrecht. Wie zijn of haar steun willen uiten, op een of andere manier, dan kan dat doen via PRO Sliedrecht partijvoorzitter Timo Pauw of fractievoorzitter Peter de Borst, e-mail: [email protected]

1 gedachte over “Wethouder Visser in ziekenhuis na hartinfarct”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld