Wethouder Bijderwieden laat z’n neus zien bij 52e Zwem4daagse

SLIEDRECHT – Niet in badkleding, maar in het pak met stropdas verscheen wethouder Roelant Bijderwieden (VVD) van Sport donderdagavond 30 juni 2022 op de vierde dag van de Zwem4daagse aan de rand van het bad in bronbad De Lockhorst. 

Niet bekend is waarom Roelant Bijderwieden niet bij de start langskwam bij de Zwem4daagse, die ook dit jaar wordt georganiseerd door zwem- en polovereniging Door Water Fit (DWF). Hier staat hij op de foto samen met DWF-voorzitter John van Heteren. (Foto DWF)

Een duik zat er niet in. Toch werd zijn komst door DWF gewaardeerd. “Het is altijd fijn om te zien dat de gemeente onze activiteiten steunt,” aldus Peronne van Kooij-Kraaijeveld, bestuurslid DWF, “Wij willen een vereniging zijn voor jong en oud, een zwem4daagse is daarvan een goede afspiegeling.”

Stuivertje duiken
Vrijdag 1 juli 2022 is de slotdag en is er stuivertje duiken. Morgen, voorafgaand daaraan, krijgen de oudste en jongste deelnemer een prijs. Online krant Sliedrecht24 is mediapartner van DWF.

1 gedachte over “Wethouder Bijderwieden laat z’n neus zien bij 52e Zwem4daagse”

  1. Wij wisten dat je het deze week bijzonder druk had Roelant, en datje dan toch nog even tijd kon vrijmaken voor de zwemvierdaagse vinden wij top.
    Chapeau voor deze wethouder!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld