Werkzaamheden in Rivierenbuurt gaan maandag derde fase in

SLIEDRECHT – De werkzaamheden in de Rivierenbuurt gaan maandag 1 november 2021 de derde fase in. Dat bericht uitvoerder KWS Infra. Het werk richt zich dan op het opnieuw inrichten van de Grevelingenlaan, Krammerstraat en Haringvlietstraat. Bij normale (weers-)omstandigheden zijn de werkzaamheden eind december 2021 gereed.

Een foto van de werkzaamheden op dit moment. Het werk bestaat uit het opbreken van straten, het verwijderen van de oude riolering, het aanbrengen nieuwe riolering incl. vervangen huisaansluitingen en het aanbrengen nieuw straatwerk. Bewoners hebben een brief gehad met de daarin uitleg over de aanstaande werkzaamheden en de planning. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tijdens de werkzaamheden wordt de straat per fase opgebroken. Autoverkeer heeft tijdelijk geen doorgang. De woningen blijven te  voet bereikbaar. Voor fietsers en voetgangers, anders dan voor bestemmingsverkeer, is er gedurende de werkzaamheden een algemene omleiding. Hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden en hebben bij calamiteiten te allen tijde doorgang.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld