Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT -De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht donderdag 19 maart 2020. 

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

 1. Wilgenhof (t/m vrijdag 27 maart 2020): Aanleg schoonwaterriool en herstraten / ophogen van de wijk.

 2. Cort v.d. Lindenlaan 44/77 t/m 62/103 (t/m vrijdag 27 maart 2020): Uitvoer van herstraatwerkzaamheden

 3. Middenveer t.h.v. 85 t/m 93 afgesloten (t/m vrijdag 27 maart 2020): Uitvoer van herstraatwerkzaamheden.

 4. Baanhoek 61 t/m 106 afgesloten (Van maandag 2 t/m vrijdag 12 juni 2020): Aanleggen van nieuwe leidingen (gas, water, elektra).

 5. Baanhoek en Molendijk (deel tussen de zijstraten Geulstraat en Deltalaan) afgesloten (t/m vrijdag 19 juni 2020 voor doorgaand verkeer): Binnen dit deel schuift de volledige afzetting op in fasen. Week 11 Molendijk 65 t/m 79. Het gaat hier om aanleg regenwaterriool en nieuwe aanbrengen verharding.

 6. Molendijk 30 t/m 105 (t/m maandag 30 maart 2020): In drie fases. Vervangen kabels en leidingen gas water en elektriciteit.

 7. Wijk Vogelbuurt-Noord (van maandag 30 maart t/m december 2020): In fases Het gaat hier om het vervangen van de riolering.

Opknappen sport- en speelplaatsen t/m vrijdag 24 april 2020:
Het gaat hier om het opknappen van dertien speelplekken. Oude toestellen worden inclusief valondergrond vervangen door nieuwe. De nieuwe toestellen zijn ontleend aan de keuze van favoriete ontwerpen.

Wat gebeurt er op diverse plaatsen?
Inspectie en onderhoud speel- en sportplaatsen, openbare verlichting vervangen, sloten schoonmaken, heesters en hagen knippen en scheren, bomen controleren op veiligheid en gezondheid, bomen opkronen, vegen met veegwagen en zwerfvuil verwijderen.

2 gedachten over “Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder”

 1. Kan nog leuk worden de komende tijd enkele dagen geleden de tuinfluiterstraat uren zonder elektriciteit om er een kabel was geraakt en nu in de rroerdompstraat een gaskabel waardoor een aantal huizen worden ontruimd

 2. Waarom geen bericht over de wegwerkzaaamheden wat betreft het hvc. warmtenet?
  Wat ook best wat overlast en afgesloten straten veroorzaakt.
  De werkzaamheden zijn ook afgestemd met de gemeente Sliedrecht. Maar er kan niets ovet gelezen worden, zelfs niet in de wekelijks krant.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld