Japans restaurant Oishi Fusion

Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht donderdag 16 januari 2020. 

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Middenveer en Erasmusplaats t/m woensdag 12 februari 2020: Het gaat hier om herstraatwerkzaamheden. De afsluiting gebeurt in vier afzonderlijke fases. 

  2. Dr. de Visserstraat maandag 13 januari t/m vrijdag 21 februari 2020: Herstraatwerkzaamheden. De afsluiting gebeurt in twee afzonderlijke fases.

  3. Cort v.d. Lindenlaan t/m vrijdag 6 maart 2020: Het gaat hier om het vervangen van het hoofdriool. Het werk vindt plaats in drie blokken van twee tot drie weken.

Wat gebeurt er op diverse plaatsen? Openbare verlichting vervangen, sloten schoonmaken, heesters en hagen knippen en scheren, bomen controleren op veiligheid en gezondheid, bomen opkronen, vegen met veegwagen en zwerfvuil verwijderen.

1 gedachte over “Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder”

  1. Het hek van het losloopterrein is verwijderd zonder een nood oplossing.
    Een nieuw hek staat er nog niet…. gaat er nog iets gebeuren zodat we onze honden los kunnen laten?
    Het andere veld (Burgemeester Feitsmapark) is een grote baggerboel, dus gebruik de hondenbelasting voor onderhoud van deze faciliteiten alstublieft!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld