Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden, aan en op de openbare weg, om inwoners te informeren. Onderstaande bericht de gemeente donderdag 14 september 2023. 

Op deze kaart staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen? 

  1. Werkzaamheden aan ’t Achterom t/m woensdag 15 november 2023 in verband met het vernieuwen en de herinrichting van fietspad en parkeervakken. Er blijft beperkt verkeer mogelijk.
  2. Afsluiting deel Lijsterweg. Tussen de Rembrandtlaan – Zwaluwstraat, van maandag 2 oktober t/m vrijdag 13 oktober in verband met de aanleg van riolering.  
  3. Afsluiting van de westelijke verbindingdweg bij het Burgemeester Winklerplein, wekelijks op woensdag vanwege weekmarkt.

Delta Netwerk
De aannemer van het bedrijf Delta Netwerk is begonnen met de aanleg van glasvezel door geheel het dorp. Vooraf aan de werkzaamheden worden bewoners via een folder geïnformeerd over de werkzaamheden wanneer deze in de straat plaatsvinden. Wanneer Delta Netwerk klaar is, bericht de gemeente Sliedrecht niet. Voor informatie en / of vragen mag je bellen met Circet, tel. 088-1818191 of een e-mail sturen naar: deltafibernetwerk@circet.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld