Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden, aan en op de openbare weg, om inwoners tijdig te informeren. De gemeente bericht onderstaande informatie woensdag 1 februari 2023. 

Op deze kaart staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein / deel Simon Stevinstraat (iedere week op woensdag) in verband met weekmarkt. 
  2. Verkeershinder Deltalaan en afsluiting met kruising Zuiderzeestraat t/m vrijdag 31 maart 2023. In verband met aanleg warmtenet. Verkeer Deltalaan wordt via de noordbaan dubbelzijdig omgeleid. Zuiderzeestraat is bereikbaar via Bonkelaarplein. Het is wel mogelijk om vanuit de Zuiderzeestraat rechtsaf via de ventweg naar de Stationsweg te rijden. 
  3. Afsluiting straten in Professorenbuurt in verband met aanleg warmtenet. Het gaat om de Ant. v. Leeuwenhoekstraat-noord, Prof. van ’t Hoffstraat en Prof. Lorentzlaan t.h.v. nr. 24 t/m 70 t/m vrijdag 31 maart 2023. 
  4. Gehele afsluiting van Wilhelminastraat, donderdag 2 februari 2023, van 07.00 – 17.00 uur, nr. 8 t/m 18. Aanleiding zijn hijswerkzaamheden, demonteren en afvoeren van de hijskraan. 
  5. Kleine verkeershinder middenberg Deltalaan ter hoogte van de Volkerakstraat maandag 6 februari 2023 in verband met rioolwerkzaamheden. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld