Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg om inwoners tijdig te informeren. De gemeente bericht onderstaande informatie woensdag 7 december 2022. 

Op deze kaart staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

 1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein / deel Simon Stevinstraat (iedere week op woensdag) in verband met weekmarkt. 
 2. Verkeershinder Deltalaan en afsluiting met kruising Zuiderzeestraat t/m vrijdag 31 maart 2023. In verband met aanleg warmtenet. Verkeer Deltalaan wordt via de noordbaan dubbelzijdig omgeleid. Zuiderzeestraat is bereikbaar via Bonkelaarplein. Het is wel mogelijk om vanuit de Zuiderzeestraat rechtsaf via de ventweg naar de Stationsweg te rijden. 
 3. Afsluiting straten in Professorenbuurt in verband met aanleg warmtenet. Het gaat om de Prof. Kam. Onneslaan-noord en de Ant. v. Leeuwenhoekstraat t/m vrijdag 23 december 2022.
 4. Verkeershinder Deltalaan t.h.vPrickwaert en Weresteijn verkeer. Het kan om en om passeren d.m.v. verkeerslichten t/m donderdag 22 december 2022 in verband met de aanleg van warmtenet.
 5. Suze Groenewegplantsoen t.h.v. nummers 18 t/m 28 afgesloten van donderdag 8 december t/m donderdag 22 december 2022 in verband met herstelwerkzaamheden aan het riool.

Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:

● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen en bomen snoeien
● onkruidbestrijding in Sliedrecht-West
● maaiwerkzaamheden

1 gedachte over “Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder”

 1. Gemeente is nog steeds niet wakker in de vogelbuurt is het afsluiting op afsluiting, hele straten liggen open, wat voor werkzaamheden????
  Ook niet bij de gemeente bekend, na weken melden staat het nog steeds niet op het kaartje, zijn het illegale werkzaamheden?
  De ambtenaren zijn dus nog steeds niet wezen kijken want geen vermelding en als het illegaal is wordt er ook niet opgetreden.
  Slechte zaak, communiceren is een kunst die de gemeente Sliedrecht nog onvoldoende beheerst, stuur die ambtenaren naar een cursus duidelijk, met eenvoudig woord gebruik de bewoners volledig informeren.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld