Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg om inwoners tijdig te informeren. De gemeente bericht onderstaande informatie woensdag 30 november 2022.

Op deze kaart staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

 1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein / deel Simon Stevinstraat (iedere week op woensdag) in verband met weekmarkt. 
 2. Afsluiting Thorbeckelaan tussen de rotonde Stationsweg en de rotonde Simon Stevinstraat/De Savornin Lohmanlaan afgesloten voor al het verkeer t/m vrijdag 9 december 2022 in verband met de aanleg van warmtenet.
 3. Verkeershinder Deltalaan en afsluiting met kruising Zuiderzeestraat t/m donderdag 22 december 2022 in verband met aanleg warmtenet. Het verkeer Deltalaan wordt via de noordbaan dubbelzijdig omgeleid. Zuiderzeestraat is bereikbaar via het Bonkelaarplein.
 4. Afsluiting straten in Professorenbuurt in verband met aanleg warmtenet. Het gaat om de Prof. Kam. Onneslaan-noord, Chr. Huygenstraat en de Ant. v. Leeuwenhoekstraat t/m vrijdag 23 december 2022.
 5. Verkeershinder Deltalaan t.h.vPrickwaert en Weresteijn verkeer. Het kan om en om passeren d.m.v. verkeerslichten t/m donderdag 22 december 2022 in verband met de aanleg van warmtenet.

Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:

● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen en bomen snoeien
● onkruidbestrijding in Sliedrecht-West
● maaiwerkzaamheden

4 gedachten over “Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder”

 1. Zeker de informatie is weer niet compleet waarom zijn er straten open in de vogelbuurt totaal geen communicatie heel slecht maar je zelf als gemeente wel voordoen dat alles goed gecommuniceerd word je zou je als gemeente moeten schamen .

 2. Wederom niet compleet!
  Er liggen nog meer straten open in de Vogelbuurt.
  Wanneer worden ze op het gemeentekantoor wakker?
  Zou ook fijn zijn dat we weten waarom al deze straten open liggen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld