Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg om inwoners tijdig te informeren. De gemeente bericht onderstaande informatie donderdag 4 augustus 2022.

Op deze kaart staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

 1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein / Simon Stevinstraat (iedere week op woensdag, westelijke verbindingsweg) in verband met weekmarkt. De gemeente Sliedrecht houdt nog altijd vast aan de coronamaatregelen.
 2. Afsluiting Craijensteijn, in drie fases, voor het doorgaand autoverkeer t/m vrijdag 19 augustus 2022. Dit in verband met herinrichting- en asfalteringswerkzaamheden.
  * Fase 1 is afgerond.
  *Fase 2: afgesloten t/m maandag 1 augustus 2022: Inrit Dorlandsweer tot inrit Merwebolder, doorgaand auto verkeer wordt omgeleid via de Parallelweg en Stationsweg.
  *Fase 3: afgesloten van maandag 1 t/m vrijdag 19 augustus 2022: Vanaf inrit Merwebolder tot parkeerterrein scholen Deltalaan, doorgaand auto verkeer wordt omgeleid via de Parallelweg en Stationsweg.
 3. Afsluiting Thorbeckelaan, tussen de rotonde Simon Stevinstraat/Savorin Lohmanlaan en de inrit parkeerterrein Medisch Centrum Thorbecke, voor al het verkeer op dinsdag 23 augustus 2022 van 07.00 – 22.00 uur. In verband met het vervangen van de toplaag asfalt, het verzoek om de auto deze dag elders te parkeren i.m.v. mogelijke vervuiling of schades.
 4. Afsluiting Thorbeckelaan, tussen de inrit parkeerterrein Medisch Centrum Thorbecke en het LARGAS-kruispunt (Nachtegaallaan / Vogelenzang), voor al het verkeer op woensdag 24 augustus 2022 van 07.00 – 22.00 uur. In verband met het vervangen van de toplaag asfalt, het verzoek om de auto deze dag elders te parkeren i.m.v. mogelijke vervuiling of schades.
 5. Fietspad afgesloten tussen Groenenweer 16 en VRI Deltalaan t/m vrijdag 19 augustus 2022 in verband met aanleg warmtenet.

Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:

● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen en bomen snoeien
● onkruidbestrijding
● maaiwerkzaamheden

1 gedachte over “Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder”

 1. Leuk dat ze een nieuwe fietspaden maken maar het openbaar vervoer
  Gewoon haltes gesloten.geen alternatieve haltes . Nou gemeente Sliedrecht dit had wel beter gekund
  Misschien moet je even terplaatse kijken

Plaats een reactie

*=Verplicht veld