Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht donderdag 9 september 2021. 

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein (iedere week op woensdag): Westelijke verbindingsweg in verband met weekmarkt. Vanwege ruimere opzet markt i.v.m. coronamaatregelen.
  2. Afsluiting Thorbeckelaan-noordzijde tussen Dr. Schaepmanstraat en De Savornin Lohmanlaan t/m vrijdag 29 oktober 2021 afgesloten voor al het verkeer. Thorbeckelaan tussen De Savornin Lohmanlaan en rotonde Stationsweg  t/m vrijdag 29 oktober 2021 afgesloten voor al het verkeer. 
  3. Scheldelaan, oostelijk deel Grevelingenlaan en Volkerakstraat in vijf fases afgesloten voor al het verkeer van maandag 30 augustus t/m vrijdag 29 oktober 2021. In verband met herstraatwerkzaamheden.
  4. Noordelijk deel IJsbaan in delen afgesloten voor al het verkeer van maandag 20 augustus t/m vrijdag 29 oktober 2021. In verband met herstraatwerkzaamheden. 
  5. Zuidelijk deel P.C. Hooftlaan tussen de Rivierdijk en de P.A. de Genestetstraat delen afgesloten voor het verkeer van maandag 6 september t/m vrijdag 5 november 2021 in verband met herstraatwerkzaamheden. 
  6. Fietspad gelegen achter de woningen Stationsweg 191 t/m 233 (A15/treinstation) is afgesloten t/m vrijdag 10 september 2021 in verband met herinrichting en asfalteren. 
  7. Deel fietspad Goeman Borgesiusweg gelegen ten noorden van de Rooms Katholieke kerk is afgesloten t/m vrijdag 10 september 2021 in verband met herinrichting en asfalteren. 
  8. Werkzaamheden Rivierdijk/Zwijnskade/Peulenlaan verkeerslichten viaduct A15 van maandag 6 september 2021 t/m vrijdag 29 oktober 2021 in verband met vervanging van verkeerslichten.  
Asfalteringswerkzaamheden op diverse looppaden in de parken en klein onderhoud op enkele wegen in de weken 36 t/m 39.  In verband met herstel/onderhoud. Verder is er op verschillende locaties in Sliedrechtverkeershinder in week 36 en week 37 in verband met opfrissen van markeringen (belijning en zebrapaden).
 
Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:

● heesters en hagen knippen en scheren
● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen
● bomen snoeien
● onkruid bestrijden

1 gedachte over “Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder”

  1. Deze wekelijkse pagina is zinvol voor alle bewoners. Het is dus een goede voorlichting vanuit gemeente.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld