Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht woensdag 9 juni 2021.

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein (iedere week op woensdag): Westelijke verbindingsweg in verband met weekmarkt. Vanwege ruimere opzet markt i.v.m. coronamaatregelen.
  2. De hele kruising Thorbeckelaan-Vogelenzang-Nachtegaallaan is donderdag 10 juni 2021 en vrijdag 11 juni 2021 dicht: In verband met aanleg asfalteringswerkzaamheden en aanbrengen markeringen op het LaRGaS (Langzaam Rijden Gaat Sneller)verkeersplein. Kruising/plein wordt in zijn geheel afgesloten. Tankstation is ook niet bereikbaar. Vrijdagmiddag 11 juni 2021 om 15.30 uur wordt het LaRgaS-kruispunt officieel geopend.
  3. Afgesloten: Scheldelaan, oostelijk deel Grevelingenlaan en Volkerakstraat (dit is uitgesteld tot na de zomervakantie omdat materialen niet kunnen worden geleverd): Herstratingswerkzaamheden in vijf fases.
  4. In delen zuidelijk deel IJsbaan afgesloten voor al het verkeer (t/m vrijdag 30 juli 2021): In verband met herstraatwerkzaamheden.
  5. Talmastraat in drie delen van noord naar zuid afgesloten voor al het verkeer (t/m vrijdag 23 juli 2021 in verband met verwijderen asfalt en herstraatwerkzaamheden. 
  6. Afsluiting viaduct over de A15, tussen de Rivierdijk en Zwijnskade voor al het verkeer (ist/m woensdag 9 juni 2021, 17.00 uur – red.): Werkzaamheden in verband met het asfalteren van de rijweg op het viaduct A15, de op- en afritten blijven bereikbaar. Omleiding richting Rotterdam en Hardinxveld-Giessendam over de A15 en dan de eerste afslag nemen en vervolgens omdraaien de A15 op. Fietspad blijft wel toegankelijk. 
  7. Ernstige verkeershinder op Craijensteijn (t/m vrijdag 23 juli 2021): Werkzaamheden in verband met uitbaggeren van de sloot / vijver en het aanbrengen van voorbelasting t.b.v. reconstructie van deze weg. 
  8. Tijdelijke afsluiting hondenuitrengebied Tolsteeg tot mogelijk half juli 2021: In verband met werkzaamheden in het kader van vergroten biodiversiteit groengebied Prickwaert/Reinenweer. Gedurende de tijdelijk afsluiting kunnen honden uitgelaten worden in het Hondenlosloopgebied-West, dit is het park/groengebied vanaf Reinenweer 47 tot aan de Tolsteeg of de overige Hondenuitrengebieden en het Hondenlosloopgebied-Oost in Sliedrecht.

Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:
● sloten schonen
● heesters en hagen knippen en scheren
● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen
● openbare verlichting vervangen
● bomen planten in Sliedrecht-West

1 gedachte over “Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder”

  1. Heel fijn dat eindelijk na morgen de Thorbeckelaan weer beschikbaar is. Maar we kregen als bewoner onlangs een briefje van de Gemeente in de bus dat zeer binnenkort een aanvang wordt gemaakt met vervangen van riool, met mogelijke overlast…. Wat gaat dat dan in ’s hemelsnaam opnieuw betekenen??? En waar nodig: kon dat dan niet gelijk??? Betekent dat ook een deel van nieuw verkeersgebeuren weer open maken???

Plaats een reactie

*=Verplicht veld