Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Werk van deelnemers cursus Potlood&Paperassen tentoongesteld

SLIEDRECHT – Deelnemers van de cursus Potlood&Paperassen bij Silvia Bakker tonen zaterdag 6 juli 2019 hun werk. Dat gebeurt in het Creatief Centrum aan Maaslaan 6a van 10.00 – 15.00 uur. Bijzonder zijn de verschillende werken van de kindergroepen.

Eén van de werken van de groep cursisten van Potlood&Paperassen. (Foto via Sylvia Bakker)
Gebrand
Wie het Creatief Centrum bezoekt, kan overigens ook rondkijken bij Leuke Meuk, waar een speciale vakantieaanbieding is. Alle boeken en spelletjes zijn er voor zomerse prijsjes.  Bij 2xLeuk kan je een zomers setje sieraden maken inclusief lekker ijsje krijgen voor € 10.–. Bij Naambord van Hout kan er een cadeau voor de juf of meester worden gebrand. Bijvoorbeeld een houten pen, fotohouder of plakbandhouder (prijzen tot € 5,–).
Verf- en textielstiften
Bij Driftwoood zijn leuke cadeautjes te koop van drijfhout en beton. Workshop4Kids geeft 10% korting op foamclay + ondergronden. En de kinderen kunnen er terecht voor het maken van frisbees met Diam’s 3D verf- en textielstiften. AVA – Leer en Kunst is ook weer aanwezig en de kunstwerken van Kunst van Klei worden tentoongesteld en zijn te koop.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld