Japans restaurant Oishi Fusion

Wemmers Installatiebedrijf B.V. vestigt zich aan Sportlaan

SLIEDRECHT – Wemmers Installatiebedrijf B.V. is vanaf maandag 27 juli 2020 met de onderneming gevestigd aan Sportlaan 391. Deze week zijn onder meer de uitingen bij het bedrijf opgehangen en vrijdag wordt er verhuisd.

Wemmers Installatiebedrijf B.V. was gevestigd in Bleskensgraaf, maar vanaf komende week in Sliedrecht. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De werkzaamheden vinden plaats op de volgende gebieden van het installatievak: Service & onderhoud, sanitair, verwarming, airco, dak/lood/zink, elektra, water en gas.

Centraal
“Na vele mooie jaren in Bleskensgraaf verlaten wij onze roots. We hebben een mooi en functioneel pand gevonden op het industrieterrein Noord-Oost-Kwadrant. Vanuit deze locatie zitten we heel centraal tussen onze klanten, zijn we snel op de A15, maar zitten we ook dicht bij onze klanten in de polder”, zegt bedrijfsleider Almar Vos van Wemmers Installatiebedrijf B.V. Het bedrijf Wemmers zegt met een team van 26 medewerkers, een platte organisatie te zijn met een poldermentaliteit. Als totaalinstallateur bedienen zij zowel de particuliere als de zakelijke klanten.

2 gedachten over “Wemmers Installatiebedrijf B.V. vestigt zich aan Sportlaan”

  1. Mooi pand, meer ruimte om verder uit te breiden met de afdeling airco en duurzame energie.
    Met een vaste kern trouw personeel van van 25 en 40 jarige dienstjaren zien we de toekomst zonnig tegemoet.

  2. Welkom in het baggerdorp! Na een wethouder en een waarnemend burgervader, nu dus ook een installatiebedrijf die de oversteek maakt vanuit de polder 😁.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld