Wegen blijven bereikbaar; boring warmtenet uitgesteld

SLIEDRECHT – “Na twee succesvolle boringen is woensdagmiddag 27 maart 2024 helaas besloten om de eerste intrekoperatie van het project ‘Boring onder de Merwede’ te verplaatsen”, bericht HVC, de leverancier van warmtenet. 

Tijdens het ruimen (groter maken) van een van de boorgangen is volgens HVC een zeer onverwachtse opstopping ontstaan. “Om deze opstopping te verhelpen is er meer tijd nodig. Door het Paasweekend is die tijd er helaas niet”, bericht HVC. (Archieffoto HVC)

Door het uitstel van de werkzaamheden blijven de wegen rondom Sliedrecht-West (Ouverture, Craijensteijn en Parellelweg) bereikbaar in de week van dinsdag 2 tot zaterdag 6 april 2024. HVC en aannemer A. Hak betreuren de situatie.

Nieuwe data
Donderdagmorgen 28 maart 2024 is er overleg geweest met de gemeente Sliedrecht, Rijkswaterstaat en de nood- en hulpdiensten voor een nieuwe startdatum van de werkzaamheden. Tijdens dat overleg is besloten om de werkzaamheden een week later uit te voeren: van maandag 8 april t/m donderdag 11 april 2024. Op dit moment worden de verkeersplannen en omleidingsroutes aangepast. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld